Nekretnine Turska- Apartmani

VAŠ DOM, DALEKO OD DOMA!! (HOME AWAY FROM HOME)

Dragi naši, došao je trenutak da vam konačno predstavimo jedinstveni projekat koji Agencija „Nekretnine Lider“ već dugo sprema za vas. Riječ je o ispunjenju snova koje svi sanjamo, a koji su, usput rečeno, prepuni toplog sunca, plavetnila mora, čistog zraka, najsvježijeg voća i dobrih ljudi..

Osluškujući vaše potrebe i mnogobrojne upite, željom za promjenom i ostvarivanje sigurnosti „Nekretnine Lider“ odlučile su proširiti djelokrug rada, te otvoriti novo egozotično tržište, mjesto gdje ćete se osjećati kao u svom domu.

Nekretnine u prelijepoj TURSKOJ od sada uz našu i pomoć agencije „Trust united“ mogu postati vaš DOM IZ SNOVA.

Ako do sada niste bili sigurni kome da se obratite, sada ste na pravoj adresi. Nudimo vam mogućnost pronalska prave opcije za vas uz ljubazne saradnike koji će cijeli proces od traženja vašeg idealnog doma do ključa u vašim rukama, a preko svih administrativnih procedura biti uz vas.
Sve nekretnine u izgradnji možete kupiti na beskamatni kredit uz učešće 50%, ostatak do 2 godine (do kraja izgradnje komplexa) ili bankovni hipotekarni kredit do 10 godina uz učešće 50%. Nakon kupovine naši saradnici vam stoje na raspolaganju za namještanje i opremanje, iznajmljivanje, plaćanje režija, čišćenje stanova, kao i podršku za dobivanje boravišne dozvole- ikameta, osiguranje stana, zdravstveno osiguranje, transfer do aerodroma i mnogo, mnogo toga.

Za više informacija možete nas kontaktirati:
Agent: Emir Rehić
📱+ 387 61 702 498
📧emir.rehic@gmail.com

Također za pregled stanova posjetite naše stranice:

FB stranica :Nekretnine Lider – https://www.facebook.com/Nekretnine-Lider-1928206010766905/
🌐 www.nekretninelider.ba
Olx: https://lider_doo.olx.ba/

Osobine

ID : 5653
Vrsta : STAN
Namjena : PRODAJA
Status : TURSKA
Površina : 30-145 m2
Adresa : Turska
Zemlja : Turska

Karakteristike

1 sprat
2 sprata
Balkon
Bazen
Blindirana vrata
Garaža
Internet
Kablovska
Klima
Lift
Ostava
Parking
Podrum
Potkrovlje
Telefon
Telefonski priključak
Video nadzor

Lokacija na MAPI

Tags